MAJOITUSPALVELUT

Tavoitteemme on varmistaa tilapäistä majoitusta tarvitsevan työntekijän viihtyvyys ja sitä kautta hänen työtehtäviensä sujuminen. Majoitus järjestetään projektikohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Pystymme tarvittaessa räätälöimään tilaajalle yksilöllisiä ratkaisuja ja niihin erilaisia lisäpalveluja.

 

Kaikissa kohteissa meillä on kuitenkin selkeät vähimmäiskriteerit. Niitä ovat:  

 

ASUNNON KUNTO

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että kaikki tarjoamamme majoituskohteet ovat siistejä. Pintamateriaalien sekä keittiön ja kylpyhuoneen iän mukaan luokittelemme asunnon kunnon joko hyväksi tai tyydyttäväksi. 

Tilapäisessä majoituksessa hyvä vuode on asunnon tärkeimpiä yksityiskohtia. Tarkistamme kaikissa kohteissa etukäteen sängyn kunnon. Mukana on aina yöpöytä ja siinä valaisin.

Asunnossa on taulutelevisio (maksuttomat kanavat). Internetyhteys on mahdollista saada lisäpalveluna.

Keittiön vakiovarustukseen kuuluvat mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, aterimet, ruuanlaittovälineitä, liesi, uuni, jääkaappi ja pakastin.

Kaikki asunnot ovat kalustettuja. Olohuoneessa on sohva tai nojatuoli, pöytä ja tv-taso. Keittiössä on pöytä ja tuolit. Jos samaan asuntoon majoittuu useita henkilöitä, huonekaluja lisätään vastaavasti.

Huolehdimme asuntoon kaikki tarvittavat tekstiilit: peitto, tyyny, liinavaatteet, kylpyhuoneen tekstiilit, pöytäliinat, verhot ja matot.

PALVELUT

  • Avain toimitetaan tulijalle henkilökohtaisesti tai vaihtoehtoisesti sovittuun noutopaikkaan.
  • Asunto siivotaan joka toinen viikko.
  • Liinavaatteet vaihdetaan joka toinen viikko.
  • Mahdollisista ylimääräisistä lisäpalveluista sovitaan tilaajan kanssa projekti- tai asukaskohtaisesti.

 

Kuvia majoituksista: